verkoopstop

Wij willen u graag op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling bij ons bedrijf. Vanwege ongekend grote vraag en een aanzienlijke toename in de verkoop van onze producten in Duitsland gedurende het afgelopen jaar, hebben we besloten om tot nadere berichtgeving de verkoop van de Quinto XL stop te zetten.

Deze beslissing is genomen omdat we merken dat onze levertijden niet langer kunnen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Door deze verkoopstop kunnen we onze productiecapaciteit vergroten en ervoor zorgen dat we weer kunnen voldoen aan de vraag en de leveringen tijdig kunnen verzorgen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de verkoopstop alleen van toepassing is op de Quinto XL. Onze overige producten blijven ‘gewoon’ beschikbaar. Tegenover de verkoopstop van deze 2 producten staat de introductie van een nieuw product: De Topcalf Kalverstal. 

Topcalf kalverstal

Het mobiele groepshok is een zeer gewaardeerd product, maar tevens ook een zeer tijdsintensief product om te produceren. Om onze levertijden te verkorten hebben wij besloten een verkoopstop in te lassen voor het mobiele groepshok. Echter willen wij groepshuisvestingen aan kunnen blijven bieden. Vanwege een toenemende vraag voor ‘vaste’ groepshokken met grotere ligoppervlaktes en de toekomstige PlanetProof regelgeving die vanaf 2025 ingaat,  hebben wij besloten de Topcalf Kalverstal te ontwikkelen. Deze zeer grote groepshokken hebben een totale ligoppervlakte van 16,25m² en zijn van alle gemakken voorzien.

Productpagina bekijken

Topcalf kalverstal
Topcalf Kalverstal
Deel deze pagina