Nieuwe Producten

Naast de Mono Easy-clean en Trio Easy-clean worden er 2 nieuwe kalverboxen toegevoegd aan de Easy-clean productlijn van Topcalf. Wij introduceren de Duo Easy-clean en het groepshok Easy-clean. Lees onderstaand meer over de voordelen van deze nieuwe productopties.

Duo Easy-clean

Duo Easy-clean Kälberbox

Na de Mono Easy-Clean en Trio Easy-Clean introduceren wij nu ook het Easy-clean systeem voor de Topcalf Duo kalverbox. Met behulp van het innovatieve Easy-clean systeem kunnen de bodems van de kalverbox draaibaar worden gemaakt. Dankzij dit prijswinnende systeem kunt u uw kalverhuisvesting in slechts enkele minuten uitmesten en reinigen. De kalverbox beschikt tevens over hefbeugels waardoor de kalverbox eenvoudig kan worden verreden richting de mestvaalt.

Topcalf Duo Easy-clean
Topcalf Duo Easy-clean
Topcalf Duo Easy-clean
Topcalf Duo Easy-clean

Groepshok easy-clean

Groepshok Easy-clean

Het groepshok Easy-clean kan van de voorzijde met een shovel worden verplaatst. Daarbij kan de onderzijde van de achterkant naar boven worden geklapt, waardoor het uitmesten snel en efficiënt kan worden gedaan. Daarnaast is het paneel aan de bovenzijde van de achterkant schuifbaar. Hierdoor kan het groepshok van de achterzijde worden ingestrooid en kan het klimaat in het groepshok eenvoudig worden gecontroleerd. Bekijk onderstaand de video van het groepshok Easy-clean in actie.

Offerte aanvragen

Duo EAsy-clean

  Aantal
  Uw telefoonnummer*
  Uw woonplaats & adres*
  Overige opmerkingen

  Groepshok Easy-clean

   Aantal
   Uw telefoonnummer*
   Uw woonplaats & adres*
   Overige opmerkingen
   Deel deze pagina